Vertaal app nederlands spaans


12.12.2018 Auteur: Jeffery

Als u nog vragen en suggesties heeft of eventueel problemen ondervindt, stuur dan een e-mail naar support funeasylearn. Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid. Hoi ik ben nieuw hier ik heb een vraagje hoop dat jullie me kunnen helpen.

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Ik weet niet of het arabisch is of spaans of irakees of armeens maar wie weet wat Tu Sabes betekent? Je kunt ook naar www. Bijna alle vertaalmachines zuigen. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Liefs Alvast erg bedankt voor de reacties!!

Added Achievements and Leaderboard. We are working hard to make FunEasyLearn app even better for learning languages. Waarom beantwoord je mijn sms niet. Weerradar - Weer en regenradar. Added Achievements and Leaderboard. Ik lees dat hij wordt omgezet naar een betaald abonnement.

Ik heb geen idee welke taal het is!!! Liefs Alvast erg bedankt voor de reacties!! Hallo, Ik wil voor dochtertje een origineel kadootje voor vaderdag laten maken.

Most Recently Searched For Words:

Suggesties voor jou Bekijk alles. Vertalingen tussen teksten zijn in talen ondersteund, om de lijst met talen te bekijken, kunt u de Developer Website Link bezoeken http: U kunt dit doen door het volgen van de stappen uitgelegd in de App Store. Dit wil ik volstrekt niet vraag u nu om de bevestiging dat ik geen abonnement wil.

Een goede site is altavista. Goed opgebouwde leerstof lezen , schrijven en luisteren.

  • Zoek daarom ook een site met de vervoegingen. Suggesties voor jou Bekijk alles.
  • Spraak-naar-tekst vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen: Onze standaard abonnementsopties zijn:

Copyright Fun Easy Learn, en de machine zorgt ook niet voor een goede woordvolgord. En dat ben je ook, dus het klopt toch!.

Er kan de vreemdste grammatica uit komen, dus het klopt toch!. En dat ben je ook, dus het klopt toch!, vertaal app nederlands spaans. Meldingen Toegevoegd voor nieuwe woorden of geleerde woorden. Kijk ook ooit voor afkortingen in het Engels.

Schermafbeeldingen

Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid. We are working hard to make FunEasyLearn app even better for learning languages. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Daar moet je I am, do not en want to van maken. Nu wou ik een T-shirt ontwerpen in het spaans met de volgende tekst. De beschrijving die u aan anderen geeft hoe op te zeggen is onduidelijk en warrig.

Het te verdienen bedrag varieert van tot vertaal app nederlands spaans. Website van de ontwikkelaar App-support Licentieovereenkomst Privacybeleid.

Gerelateerde vragen

Compatibiliteit Vereist iOS 8. Wij waarderen uw waardevolle feedback. Maar als je dat weer vertaalt, is het vanzelfsprekend "idioot".

Toegevoegde "Review Manager" functie. Leer Spaans - Mondly. Voor de beginners, hier een goed vertaal machine. Leer Spaans vertaal app nederlands spaans Mondly. Wij brengen regelmatig updates uit om uw ervaring te verbeteren.

Toegevoegde "Review Manager" functie. Voor de beginners, hier een goed vertaal machine.

Beschrijving

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Copyright © Fun Easy Learn, Inc. Een deel van de dienst vertaald door Microsoft®. Zoek daarom ook een site met de vervoegingen.

We willen graag de app beter en nuttiger maken voor jullie. Het is een waardevolle bron, met leuke spelletjes die gecreerd zijn door experts vertaal app nederlands spaans het gebied van taal. Neem Spreek en Vertaal Premium en geniet van: .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com