Samsung lcd geen beeld wel geluid


08.12.2018 Auteur: Susan

Weet iemand een adres in de buurt van Deventer waar ik terecht zou kunnen? Moet ik er rekening mee houden dat dit binnenkort weer gebeurt? Door iemand laten doen.

Gepost woensdag 24 april Wanneer de televisie uit en weer aan wordt gezet is het probleem opgelost, alleen komt het na enige tijd vanzelf weer terug.

Ik wens dast je er iets mee kan. Je kan dit board gewoon vervangen. Nu heb ik de achterkant van de tv verwijderd en goed naar de voeding gekeken maar kan geen condensatoren vinden die bol of lek zijn. Wat het gaat kosten hangt een beetje af van de benadering van de monteur.

Zoek in plaats daarvan naar.

Maar dan moet je wel zeker zijn dat dit het probleem is. Maar dan moet je wel zeker zijn dat dit het probleem is? Maar dan moet je wel zeker zijn dat dit het probleem is. Amber chipset, met fan-geforceerde koeling van de processor op het T-CON bord. Amber chipset, met fan-geforceerde koeling van de processor op het T-CON bord.

Gepost maandag 22 april Helpt dat niet kost paar euro aan elcos, koop goede elcos dan de inverter vervangen. Jonas Verhofsté , 9 sep
  • En op zijn buurman de d9n40 meet ik volt.
  • Waarschijnlijk heb je een probleem met de backlight voeding van het panel.

Weet jij het antwoord?

Na opnieuw kiezen van het kanaal is het probleem ook bij mij verholpen. Beste HWI-forumleden, Gisteravond tijdens het tv kijken springt mijn tv zonder enige waarschuwing op zwart. En die gast in het laatste YouTube filmpje is wel erg over-actief bezig geweest in z'n TV: Misschien is er diode gebarsten en zie je dit niet direct.

Foto van de voeding. Toegevoegd na 1 minuut: Ook kom ik niet in het menu van de tv, afstandsbediening reageert wel lampje op tv knippert.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Eigenlijk raad ik je dan ook aan gewoon alle condensatoren op de printplaat van de voeding te vervangen en dan ben je voor een paar euro klaar. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Je mag slechts 1 keer geluid van een kraai geven op een vraag. Eigenlijk raad ik je dan ook aan gewoon alle condensatoren op de printplaat van de voeding te vervangen en dan ben je voor een paar euro klaar, samsung lcd geen beeld wel geluid.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Dat je de streep ziet, platte LCD-schermen hebben geen afbuiging.

Volg Hardware.Info

Omdat je daarvoor meer geld kwijt bent dan een nieuwe tweedehands kwestie van economie Bovendien begeef je in de wereld van profiteur die je van alles kunnen vertellen over wat er allemaal wel "niet" mis is ze kunnen je van alles vertellen. Gepost zondag 9 februari Ik weet al hoe die voeding eruit ziet en de TS ook als 'ie z'n TV open schroeft.

Wanneer het menu wordt opgevraagd van de TV, komt ook niet naar voren, komt ook niet naar voren. Op 26 september Simpelste manier om het te testen is hem even doormeten.

Waarschijnlijk kan restaurant de lange muur zwolle hersteld worden enkel en alleen met het betreffende soldeerpunt op te warmen met een soldeerbout. Wanneer het menu wordt opgevraagd van de TV, wanneer deze op zwart is gegaan, komt ook niet naar voren.

Wel Geluid geen Beeld TV (en vice versa).

Vervolgens heb ik de stroom er voor enkele minuten afgehaald, maar dat mocht niet baten. Wanneer je daar geen ervaring mee hebt kan je beter iemand vragen die wel een beetje handig is met electronica voor dat je meer sloopt dan de bedoeling is. Ik wens dast je er iets mee kan. Ik ben er zelf totaal niet ervaren mee en vraag me af of ik dit zelf kan, door bijvoorbeeld een nieuwe inverter te kopen en deze zelf te vervangen?

Beste forumleden, dus morgen weten we hopelijk meer, samsung lcd geen beeld wel geluid. Als je naar Amsterdam kan komen met de tv wil ik het wel doen voor je. Alternatief is een los contact aan een lamp, Ik zit met een probleem ik heb gister een Samsung led lcd tv gekregen met als model nummer UE32F Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen voice of holland cd speler mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Beste forumleden, Ik zit met een probleem ik heb gister een Samsung led lcd tv gekregen met als model nummer UE32F Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

We hebben ook al een tijdje de stroomstekker eruit getrokken maar dit hielp ook niet. Kun je samsung lcd geen beeld wel geluid scherpe?

Hardware.Info Magazine

Wij wilden deze avond onze Samsung smart tv  aanleggen, maar deze bleef gewoon zwart, geen enkel teken van licht of beeld, maar er kwam wel gewoon geluid uit van het programma dat bezig was.

Waarschijnlijk heb je een probleem met de backlight voeding van het panel. Zoek alleen in dit topic Zoek alleen in dit forum Resultaten weergeven als topics. Vergelijk eens wat foto's op internet?

Info Forum Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Info Forum Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com