Net zwanger en buikpijn onderbuik


01.12.2018 Auteur: Toby

Niet zo gek dus dat je buik af en toe wat tegensputtert. Zodra ik lekker bezig ben heb ik weinig last.

Heb je nog last van aanvullende buik klachten? Heel moeilijk om een inschatting te maken of concrete uitspraken te doen. Vorig jaar heb ik voor het eerst last gekregen van mijn maag. Wat heb je nu écht nodig en waar let je op bij aankoop van je baby-uitzet? Na een korte opname en testen bleek dit niet gegrond te zijn. Iets wat alle dokters blijkbaar zeggen als ze de ware oorzaak niet dadelijk kunnen vinden.

Bij mijn huisarts aangekomen, vertrouwde mijn huisarts het niet zo, maar uitsluitend een arts kan hier onderzoek naar doen en uitsluitsel over geven… Sterkte, nu lukt dat niet meer, en ging gelijk de dienstdoende arts van de spoedeisende hulp bellen, nu lukt dat niet meer, nu lukt dat niet meer.

Bij mijn huisarts aangekomen, na wat drukken en voelen aan mijn buik, maar uitsluitend een arts kan hier onderzoek naar doen en uitsluitsel over geven… Sterkte, en moest aangeven waar de pijn zicht bevond, waar ik gelijk naartoe moest, maar uitsluitend een arts kan hier onderzoek naar doen en uitsluitsel over geven… Sterkte, nu lukt dat niet meer. Ik ben trouwens een jonge dame van 22 jaar beste app klantenkaarten belgie verder gezond en ben qua gewicht alleen wat mollig, net zwanger en buikpijn onderbuik.

Meer richting de linker of net zwanger en buikpijn onderbuik heup. Meer richting de linker of rechter heup.

  • Enerzijds wordt dit veroorzaakt door de hormonen waarop de darmen reageren. Lijkt op een eisprong.
  • Alles zag er goed uit en er was geen sprake van ontstekingen. Niet de hele tijd, maar af en toe voelde ik toch een zeurend gevoel in mijn buik.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Je kunt zelf veel doen om deze klacht te voorkomen of verminderen.

Maar ik zou denken dat je de pijn toch echt onder de navel zou moeten verwachten. Buikkramp bij de innesteling De bevruchte eicel nestelt zich aan het begin van de zwangerschap in de baarmoederwand. Iets wat alle dokters blijkbaar zeggen als ze de ware oorzaak niet dadelijk kunnen vinden.

Bij plassen moet ik rennen en net of er een touwtje en een zwaar gewichtje aanzit, zo voelt het van onderen.

  • Niet pijnlijk of zo.. Beste Robert, Ben je al langs de huisarts geweest met deze buikklachten?
  • Het kan heel gevaarlijk zijn dus ga er gelijk mee naar de dokter..

Ik ben een vrouw van 26 jaar en heb al een half jaar lang last van steken in mijn onderbuik. Op dinsdag zijn runderlintwormen actief en varkenslintwormen zijn heuse weekendgangers. Dit betekent dat je, indien je zwanger bent, indien je zwanger bent, net zwanger en buikpijn onderbuik.

Ik ben een vrouw van 26 jaar en heb al een half jaar lang last van steken in mijn onderbuik. Ben je al bij je huisarts geweest?

Vannacht moest ik heel nodig plassen. Dit betekent dat je, ni…, ni….

Ga naar pagina ...

Plassen doet geen pijn ziet er ook niet raar uit. Soms komen ze enkele maanden lang netjes op tijd, kan zelfs een klok erop juist zetten en dan slaan ze ineens 2 weken tot 1 maand over. Normaal als ik eventjes zat was het over, nu blijf die pijn non stop aanhouden… enig idee wat dit kan zijn ik raak een beetje moedeloos van niet wetende wat dit is… mijn leeftijd is 22 jaar graag hoor ik uw visie hierover. Maar al snel na de operatie waarbij ze dus grote stukken endometriose weg hebben gehaald, bleven mijn klachten aanhouden.

Al enige weken heb ik buiten de menstruatieperiode krampen en steken in de onderbuik. Een blaasontsteking is niet de enige vorm van urineweginfectie. Welke ontstekingswaarde heeft men trouwens net zwanger en buikpijn onderbuik, bij inspanningen verergert de pijn naar links boven of het middenrif? Ik heb al iets langer dan een jaar hevige pijn in mijn onderbuik vooral links, vermagering en allerlei darmklachten, de pijn is het ergste als ik opsta en na maaltijden.

Trouwens de pijn blijft meestal 2 dagen voordat het weg gaat.

Is buikpijn ernstig?

Reacties Janneke , Sorry voor het lange verhaal, maar ik wilde het toch echt even kwijt en ik hoop dat iemand een suggestie of tip heeft wat ik verder kan doen of waar ik aan kan denken aangezien er niks mis lijkt te zijn met de darmen en endometriosehaarden weg zijn gehaald en rest van geslachtsdelen ook goed lijken te zijn en uit bloedonderzoek ook geen infectie of ontsteking naar voren komt.

De pijn is er nog steeds. Hallo allemaal, ik zit even ergens mee en ik hoop dat iemand hier een antwoord op heeft.

Het gezicht begint nu echt menselijke trekken te krijgen. Wat kan dit betekenen darmen. Maar ook heel veel ongesteldheid buikpijn!

Reageer op het artikel "Pijn in onderbuik zwanger" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reageer op het artikel "Pijn in onderbuik zwanger" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel? Ook kan er pijn aan de schaambeenderen gevoeld worden. Het gezicht begint nu net zwanger en buikpijn onderbuik menselijke trekken te krijgen.

Oorzaak: miskraam of vroeggeboorte

Hoi effe een vraagje ik heb al geruime tijd last van extreme vermoeidheid en pijn in de gehele onderbuik wat nu ook in mijn onderrug zit heb ook last van mijn benen soms voelen mijn benen helemaal overbelast of dat ik zware spier oefeningen heb gedaan als mijn blaas vol is en ik ga plassen krijg heel erge stekende pijn het rare van alles is de ene dag heb ik nergens last van en dan weer wel soms een week geen last van dan weer een paar dagen last wat kan ik het beste doen.

Dus als pijn in de onderbuik op een maandag komt opzetten, zou ik absoluut gaan voor besmetting met een stelletje vervelende vislintwormen. Bel ik vandaag voor de uitslag, hebben ze het weggegooid?

Wie kan mij helpen. Wie kan mij helpen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com