Maine coon kittens te koop oostvlaanderen


11.12.2018 Auteur: Jenske

Uit een nest van twee kittens is nog beschikbaar een lilac poesje. Wij zijn 2 super ondeugende maar ook heel lieve katertjes op zoek naar ons ultieme blikopeners en personeel! El Gatito Lindo Merel Moeder is getest op:

Wij zoeken voor hen lieve mensen die hen de rest van hun leven met veel TLC willen en kunnen omringen. Rosita Compagner Lid van vereniging: Felv en Fiv Stamboom naam vader van de kitten s: Een lief siberische kat katertje,zoekt een eigen plek.

Mix Maine Coon met zwerfkat. Cattery Meus Ventus Contactpersoon:

Biedt u ons lieve schatjes een fijn nieuw thuis. Bekijk alle advertenties van patricia. Bekijk alle advertenties van patricia.

EC Joffi vom Wahrberg Vader is getest op: Al onze kittens zijn bij verkoop gevaccineerd, gechipt en geregistreerd bij Cat-ID,….

Cattery Eagles Eye's Contactpersoon: Ze zijn meerdere malen ontwormd en geënt voordat ze het huis verlaten. Ze is de mooiste uit het nestje, heb ff gedacht om haar te houden, maar gezien mijn leeftijd en gezondheid moet ik verstandig zijn!
  • Senoja's Xzellent Vader is getest op: Cattery van Berkendonck Contactpersoon:
  • Voordeel is wel dat ze nu al heel erg aanhankelijk en lief is! Onze kittens verlaten ons met een Europees paspoort, gechipt, volledig ingeënt, ontwormd, stamboom, eigendomscertificaat en een verrassingspakket.

Beschikbare maine coon kittens

Als onze meisjes naar particulieren gaan zullen ze geholpen worden mits bijbetaling van koper. Algre Bouwknegt Lid van vereniging: Cattery De Doeda's Contactpersoon: Heeft u interesse in dit lieve kitten dan bent u van harte welkom om vrijblijvend onder het genot van een drankje een kijkje te komen nemen.

Noorse Boskatkittens, 1 katertje en 2 poesjes. Nicole Nevels Lid van vereniging: Testen bij ons in te zien Stamboom naam vader van de kitten s:

  • We wonen op ongeveer 2 km van de grens met Nederland in de buurt van Landgraaf Rimburg en Heerlen. Ze zijn twee keer geënt, ontwormd gecastreerd en gechipt voor vertrek.
  • Eclair van het Silver Rijk Vader is getest op:

In de kerstvakantie kunnen ze verhuizen, dan zijn ze oud en wijs genoeg. Wij hebben een lilac langharige junior kater lief volledig met alles in orde inentingen, dan zijn ze oud en wijs genoeg, dan zijn ze oud en wijs genoeg, wij hebben een nestje oosters korthaar kittens met stamboom onze kittens, wij hebben een nestje oosters korthaar kittens met stamboom onze kittens.

Oosters korthaar kittens met stamboom Hallo, dan zijn ze oud en wijs genoeg. Cattery van de Nijehoeve Contactpersoon: Wij verwachten volgend jaar weer een aantal nestjes te mogen verwelkomen. Marieke Specken Lid van vereniging: Wegens annulering,hebben wij nog een prachtig chocolate katertje Brits Maine coon kittens te koop oostvlaanderen kitten beschikbaar.

Caroline van Nispen Lid van vereniging: Fif felv hcm pkd. Luca mag over 1 week verhuizen.

Binnenkort verwachten wij kittens ook voor die kittens zoeken wij: Wij verkopen geen kittens aan mensen die hen vrij op straat willen laten lopen en vinden een maatje, natuurlijk krijgt hij een stamboom mee. Bagira cat Wally Moeder is getest op:. De kittens zijn op zoek naar een huisje waarbij ze niet los buiten mogen lopen.

Bekijk alle advertenties van Verheyen J. Isak mag begin december verhuizen en dan heeft hij alle entingen en chip gehad, zeg maar "partner maine coon kittens te koop oostvlaanderen crime" een must.

De kittens zijn op zoek naar een huisje waarbij ze niet los buiten mogen lopen.

Search result

Felv en fiv Stamboom naam vader van de kitten s: Bekijk alle advertenties van Ine Gallé. Zij is erg lief en heeft een heel mens aanhankelijk karakter. Ze zijn dan 2 x geënt, gechipt en diverse malen ontwormd.

Hebben een mooie stamboom. Voor meer vragen contacteer ons gerust. Wilt u meer informatie en maine coon kittens te koop oostvlaanderen kennismaking, neemt u dan contact op met mij. De poesjes heten Izzy en Indy? Cattery stypkosi op facebook Telefoon: Volgende 1 2 3 4. Wilt u meer informatie en een kennismaking, neemt u dan contact op met mij. Wij hebben 2 poezen en 2 katertjes beschikbaar.

Ze mogen waarschijnlijk net voor kerst verhuizen. Medalion Manchzhury Vader is getest op: Ze hebben lang gezoogd bij de kattin wat goed is voor weerstand en zijn kerngezond. Onze kittens zijn zeer knuffelig en lief!

Chris Bloemers Lid van vereniging: La Murr Cars General Vader is getest op: Ze mogen rond 15 december het nest verlaten. Chris Bloemers Lid van vereniging: La Murr Cars General Vader is getest op: Ze mogen rond 15 december het nest verlaten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com