Mail iphone werkt niet meer


05.09.2018 Auteur: Dianthe

Wat mij opvalt is dat je met de nslookup de server van KPN gebruikt, kan je de server van je exchange-server provider hierin noemen? Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit. Het probleem is opgelost, het lag aan de kant van Exchange.

Voordat u begint De iOS-reservekopieƫn in iCloud en iTunes bevatten de e-mailinstellingen maar niet de e-mailberichten. Mijn iPhone werkt, m. Open eens een command prompt als administrator en tik daar het commando nslookup in gevolgd door de url voor de uitgaande mail smtp van die exchange server. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Als je telefoon helemaal up to date is, kan ik je probleem escaleren. In diagnostics een crash in thread 6: Alvast bedankt voor het meedenken!

Hoe vraag ik een domeinnaam aan bij Telenet. Hoi Alex, werkt naar behoren. LauraEskens Gereageerd op 14 augustus. Laat het me even weten. Hoi Alex, Alex. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Hoe vraag ik een domeinnaam aan bij Telenet.

Kan in instellingen ook niet in de mailconfiguratie komen.

Mocht het probleem zich voor blijven doen, verwijder dan alsjeblieft het account weer uit je toestel en laat ons weten wanneer je dit gedaan hebt. Domeinnamen en Hosting aanbieders vergelijken. We hebben een activatielink verstuurd naar je inbox. Stuur Als je wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven, controleer dan of je wel het juiste wachtwoord gebruikt. Het probleem is met het laatste wat je deed gedeeltelijk opgelost.

  • Welkom in het Microsoft Community forum van Outlook. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.
  • In ieder geval, de standaard Mail app crasht niet vanzelf. Check dit via wifi of mobiele gegevens.

MaartenD Gereageerd op 30 januari. Je beschermt je account met mail iphone werkt niet meer beveiligingsgegevens. Als er geen postbus Uitgaand wordt weergegeven, is de e-mail verstuurd. Klik deze aan in de Yoors suggesties en druk vervolgens op 'Enter' Controleer goed op spelfouten Reacties op jouw vraag komen in je inbox terecht Je krijgt 4 minuten bedenktijd om je vraag te verwijderen. MaartenD Gereageerd op 30 januari.

Je beschermt je account met je beveiligingsgegevens. Je beschermt je account met je beveiligingsgegevens.

Vrageninfo

Het is nu Ik heb Hotmail een tweetal keren verwijderd maar dat heeft niets opgeleverd. Voor andere gebruikers van dit forum wordt het afgeschermd om je privacy te beschermen.

Hoe tevreden bent u met deze reactie. Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt. Dit zou ook kunnen betekenen dat de Exchange server jouw publieke IP adres heeft "geblacklisted". Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Microsoft Windows [Version 6, mail iphone werkt niet meer.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Je ontvangt een vergoeding per post per pageview van Yoors. Voor zover in iedergeval bedant! Kan in instellingen ook niet in de mailconfiguratie komen. Kan ook geen server opgeven ofzo, e-mail en password en klaar.

  • Helaas, dit heeft niet geholpen.
  • Als u de instellingen van uw e-mailaccount verwijdert of wijzigt, worden eerder gedownloade e-mails mogelijk van uw iOS-apparaat verwijderd.
  • Volg Yoors Zoeken binnen Yoors.
  • Je ontvangt een vergoeding per post per pageview van Yoors.

Tik naast 'Account' op uw e-mailadres. Mail iphone werkt niet meer de instellingen in de Mail-app met de instellingen voor uw e-mailaccount om te zorgen dat uw accountinstellingen correct zijn: Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Vergelijk de instellingen in de Mail-app met de instellingen voor uw e-mailaccount om te zorgen dat uw accountinstellingen correct zijn: Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten.

Tik naast 'Account' op uw e-mailadres? Voorbeeld voor de smtp server van KPN: Laat minder werken na zwangerschap domeinnaam bewaken door SIDN. Er zou iets mis kunnen zijn met de DNS cache, mail iphone werkt niet meer. Niet geschoten is altijd mis.

Voordat u begint

Dan hoop ik dat het uitzetten van de IPv6 switch van de Experia Box een oplossing voor jou zal zijn. Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. Controleer of het emailadres van de ontvanger juist is. Alvast bedankt voor het meedenken!

Wellicht moeten we aan onze kant een aantal instellingen aanpassen waardoor het beter voor je werkt. Accounts en wachtwoorden Kies: Voordat ik al deze informatie ga escaleren, heb ik eerst een kleineĀ aanpassing gemaakt in je account aan onze kant. Verstuur Terug naar overzicht.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com