Hoe maak je een voetbal pinata


28.08.2018 Auteur: Ferit

Zorg er gewoon voor dat de papierstroken net bedekt zijn. Kies een kleur die past bij de versieringen die je wilt toevoegen of bij het dier of de figuur dat de piñata straks moet gaan voorstellen. Stop dus geen dingen in je piñata die erg klein zijn of gemakkelijk kapot gaan.

Kies een kleur die past bij de versieringen die je wilt toevoegen of bij het dier of de figuur dat de piñata straks moet gaan voorstellen. Je kunt de tijd versnellen door de bal bij de verwarming te houden of te föhnen. Ook wat karton en van die beweegbare oogjes erop gedaan.

In plaats van om een gat in je piñata te knippen, kun je ook een gat openlaten bovenop de ballon bedek deze plek dus niet met papier-maché. Hoe maak je een voetbal Pinata maken. Je kunt een touwtje aan de bovenkant van de piñata vastmaken om deze op te hangen, maar dit is niet zo stevig. Knippen en zeshoek vormen Pentagon van de bouw papier of karton.

Poke een naald door het gat links blootgesteld aan de ballon pop! Knip een gat in de piata waar je het snoep in kunt stoppen. Knip een gat in de piata waar je het snoep in kunt stoppen. Ook de vorm is te bepalen, rond of ovaal. Ook laptop start traag op vorm is te bepalen, rond of hoe maak je een voetbal pinata.

Ook de vorm is te bepalen, rond of ovaal.

Wat is een piñata ook alweer?

Je kunt ook een extra grote ballon kopen om zo een grotere piñata te maken. Roer het mengsel net zolang totdat het dik begint te worden als beslag. Om meer variatie aan te brengen in de vorm van je piñata kun je ook gekleurd knutselpapier of karton op de ballonvorm lijmen of vastplakken met plakband. Volgende artikel Hoe je je eigen Saran Wrap Drum maken.

Maak de stroken voor je papier-maché. Als je wilt dat de piñata langer blijft hangen, prik dan twee gaten in de piñata en steek het touw er doorheen.

  • Je kunt alvast een gat maken zodat je de bal kunt vullen met snoep, presentjes en cadeau's.
  • Misschien kom je er wel achter dat het maken van een piñata net zo leuk is als het stukslaan ervan! Cookies maken wikiHow beter.

Omdat je de knoop in de ballon niet bedekt hebt met papier-mach zou je al een klein gat in je piata moeten hebben? Omdat je de knoop in de ballon niet bedekt hebt met papier-mach zou je al een klein gat in je piata moeten hebben.

Ik zou van tevoren operazangeres beste zangers van nederland bal wel eerst gaan vullen, hoe maak je een voetbal pinata, anders verpest je dadelijk per ongeluk alles wat je er zojuist hebt opgeplakt.

Je kunt alvast een gat maken zodat je de hoe maak je een voetbal pinata kunt vullen met snoep, een eigen gemaakte piata. Je kunt alvast een gat maken zodat je de bal kunt vullen met snoep, presentjes en cadeau's. Omdat je de knoop in de ballon niet bedekt hebt met papier-mach zou je al een klein gat in je piata moeten hebben.

Link voor forums ( BB - code) :

Plak totaal 3 á 4 lagen en laat dit een uurtje drogen. Super gaaf om als cadeau te geven, een eigen gemaakte piñata! Je hoeft de piñata niet zo heel goed te schilderen. Hierna ga je weer verder met het plakken van de kranten en totaal doe je een stuk of 9 á 10 lagen.

Prik twee kleine gaten in de piata aan weerszijden van het grote gat. Like 0   Dislike 0. Prik twee kleine gaten in de piata aan weerszijden van het grote gat. Deze pagina is. Deze pagina is.

Link naar website / blog :

Knoop een touwtje of een lint door de gaatjes om zo een lus te maken. Om meer variatie aan te brengen in de vorm van je piñata kun je ook gekleurd knutselpapier of karton op de ballonvorm lijmen of vastplakken met plakband. Hoe maak je nou op een simpele manier een piñata? Trek de stukken uit de ballon pinata.

  • Blaas de ballon dus mooi groot op.
  • Blaas de ballon op.
  • Volgende artikel Hoe je je eigen Saran Wrap Drum maken.
  • Hieronder een voorbeeld en een super leuk idee waarmee je de piñata kunt gaan vullen:.

Een piata op je feestje is niet alleen een mooie versiering maar zorgt ook voor een hoop lol, hoe maak je een voetbal pinata. Beperk je versiering niet tot alleen maar crpepapier. Blaas de ballon op. Je kunt alvast een gat maken zodat je de bal kunt vullen met snoep, presentjes en cadeau's! Beperk je versiering niet tot alleen maar crpepapier. Je kunt gekleurde bakjes voor cupcakes of uit felgekleurde servetten geknipte vierkantjes toevoegen als franje.

Als het snoep niet door het gat past, presentjes en cadeau's.

Nog even verder lezen

Wanneer je klaar bent met het aanbrengen van lagen papier-maché laat je de piñata liggen totdat deze helemaal droog en hard geworden is. Creare una Pentolaccia , Français: Kies je hier toch voor, koop dan een rol cellofaanfolie en verpak zelf het losse snoep uit een grootverpakking. Voeg maar een klein beetje water toe zodat de lijm niet te waterig wordt.

Voorbereiding De basis voor je piata maken De piata versieren De piata vullen. Voorbereiding De basis voor je piata maken De piata versieren De piata vullen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com