Hoe maak je een digitale mindmap


24.08.2018 Auteur: Jor

Je bent op een actieve manier bezig met je lesstof en je krijgt beter inzicht in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Daarnaast is het mogelijk om een digitale mindmap interactief te maken. Dit artikel is eerder gepubliceerd in Januari

Wanneer je de eerste opzet voor je Mind Map af hebt, zul je merken dat er steeds meer ideeën in je opkomen die je in je Mind Map kunt verwerken. Omdat het zo lekker duidelijk is geef ik je graag de link Stephanie. Kijk hieronder voor een paar voorbeelden. Als je Mind Map overzichtelijk is op papier, dan is hij dit ook in je hoofd.

Je reageert onder je Facebook account.

Maar houdt er rekening mee dat het wel in relatie moet staan tot je centrale thema. Maar houdt er rekening mee dat het wel in relatie moet staan tot je centrale thema. Zelf een vraag stellen kan ook! Kies een gekleurde stift en teken een tak van de middelste afbeelding naar buiten.

Denk aan een infographic, een dirk van de broek slijterij zundert of zelfs een webinar, hoe maak je een digitale mindmap. Maar houdt er rekening mee dat het wel in relatie moet staan tot je centrale thema. Maar houdt er rekening mee dat het wel in relatie moet staan tot je centrale thema.

Voordat je je mindmap gaat maken, is het handig om alvast te bedenken waar je het over wilt gaan doen.
  • Je hoeft voor iedere tak maar één woord te gebruiken. Waaruit blijkt dat je goed bent in organiseren en hoe behaal jij je resultaten?
  • Visueel heb je overzicht op alle hoofd- en bijzaken.

Maaike Zijm

Iedereen kan een mindmap maken. Een mindmap is een manier om je gedachten te ordenen, om de hoofd- van de bijzaken te scheiden. Denk aan een infographic, een presentatie of zelfs een webinar. Moet je informatie op wat voor een manier dan ook structuren?

Door één woord per tak te gebruiken houd je je Mind Map ook overzichtelijk. Stap 2 Maak dan de verschillende takken, dus de verschillende onderwerpen die bij je onderwerp horen.

Het maakt niet uit of je op de basisschool zit, een student bent, werkt in een groot of juist klein bedrijf, of je hem zakelijk of juist voor privé zaken inzet.

Wat heb je nodig. Het denkwerk heb je dan al gedaan. Wat heb je nodig. Traditioneel werkt mindmappen op papier. Maak verschillende mindmaps van nieuwe blogartikelen en werk ze op een later moment definitief uit tot een artikel. Maak verschillende mindmaps van nieuwe blogartikelen en werk ze op een later moment definitief uit tot een artikel.

Waar je gebruik je een mindmap voor?

Deze mindmaps zijn gemaakt door leerlingen uit klas 1D, schooljaar — Plaatjes spreken je hersenen erg aan en zijn daarom perfect voor in een Mind Map. Gebruik één woord per tak Je hoeft voor iedere tak maar één woord te gebruiken. Heb jij tips welke vrije software het meest gebruikersvriendelijk is?

Ga voor jezelf na waar jij je mindmap voor wilt gaan gebruiken. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Deze mindmaps zijn gemaakt door leerlingen uit klas 1D, schooljaar - Hoe maak ik een Mind Map.

Ga voor jezelf na waar jij je mindmap voor wilt gaan gebruiken.

Elk hoofdonderwerp dat aan het centrale thema hangt de verbinding heeft zijn eigen kleur. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Maak dan de verschillende takken, dus de verschillende onderwerpen die bij je onderwerp horen. Door één woord per tak te gebruiken houd je je Mind Map ook overzichtelijk. Het moet overzichtelijk blijven.

Learn how your comment data is processed! Deze techniek geeft je de mogelijkheid om verder te denken dan je normaal zou doen. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Learn how your comment data is processed. Want daar heb je het meeste aan? Jij staat dus niet meer met je mond vol tanden als iemand vraagt waaruit blijkt dat je goed kunt organiseren. Deze techniek geeft je de restaurant bij het ij amsterdam om verder te denken dan je normaal zou doen. Want daar heb je het meeste aan, hoe maak je een digitale mindmap. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Vaklokalen

Probeer het zo kort mogelijk te houden, gebruik geen lange zinnen. Ik maak er dagelijks gebruik van bij: Een mindmap wordt opgebouwd uit informatie. Hieromheen bedenk je wat de onderwerpen zijn die een relatie hebben met dit thema.

Document acties Breng je stem uit Afdrukken. Stap 1 Schrijf in het midden waarover je mindmap gaat en zet hier een cirkel om. Document acties Breng je stem uit Afdrukken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com