Camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin limburg


07.06.2018 Auteur: Marenthe

Bij Camping de Berken is dat totaal geen probleem. Spelen in de overdekte speeltuin of chillen in de HangOut. Hier ga je echt de hoogte in!

Cookies op deze website Om goed te functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Neem een kijkje bij de alpaca's, geitjes, kippen en natuurlijk het varkentje in de KinderBoerderij.

TerSpegelt heeft drie recreatieplassen met eigen strand en biedt vele recreatieve en sportieve water en outdoor voorzieningen voor groot en klein. Dubbele Tokkelbaan LekkerZwieren boven het water aan de meter lange dubbele Tokkelbaan! Tennis, voetbal, basketbal en ga zo maar door.

In de mei- en zomervakantie worden er regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd door het recreatieteam. In de mei- en zomervakantie worden er regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd door het recreatieteam. Een moment geduld alstublieft terwijl wij het een en ander voor u klaarzetten. Een moment geduld alstublieft terwijl wij het een en ander voor u klaarzetten. Hier ga je echt de hoogte in. In de mei- en zomervakantie worden er regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Ook is er een animatieteam dat de kinderen bezighoudt met speurtochten, spelletjes en knutselen. Kiosk Bij de kiosk kun je even tot rust komen met een koel drankje of heerlijke snack.
  • LekkerChillen doe je in het aansluitende overdekte zwembad met glijbaan en bubbelbank.
  • Camping met overdekte speeltuin Onze overdekte speeltuin staat voor gegarandeerd plezier! Je uitleven op de crossbaan of de PumpTrack?

Altijd mooi weer in SterrenStrand

Wilt u er gezellig een dagje op uit met uw kinderen? Geniet van de leukste films met de openlucht bioscoop! Zowel binnen als buiten kunnen ze tafeltennissen met zelf meegebrachte batjes en balletjes. Klimmen, klauteren en kliederen met zand. Sluiten Toon privacy statement. Blobben of geblobt worden Spannend en spetterend! Tennis, voetbal, basketbal en ga zo maar door.

Jeu de boules Lekker in het zonnetje een potje jeu de boules spelen. Blobben of geblobt worden Spannend en spetterend. Blobben of geblobt worden Spannend en spetterend?

Blobben of geblobt worden Spannend en spetterend. In de mei- en zomervakantie worden er regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Camping met binnenspeeltuin

Hier ga je echt de hoogte in! Kiosk Bij de kiosk kun je even tot rust komen met een koel drankje of heerlijke snack.

Loop, spring en klim het Ontdekpad.

Een moment geduld alstublieft terwijl wij het een en ander voor u klaarzetten. Dat kan hier allemaal op ht SportPlein. Zoals u misschien wel kunt bedenken is onze camping met binnenspeeltuin erg geschikt voor gezinnen met kinderen. WiFi Bij TerSpegelt ben je helemaal online. Zoals u misschien wel kunt bedenken is onze camping met binnenspeeltuin erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Kamperen zoals u dat wilt

Snel even je mail checken of een berichtje sturen, het kan! Zoals u misschien wel kunt bedenken is onze camping met binnenspeeltuin erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bij Camping de Berken is dat totaal geen probleem. Receptie Het service-hart van TerSpegelt voor alle vragen, opmerkingen of tips.

SportPlein Tennis, voetbal, dat denken we Klimmen! Klimmen Klim 8 meter de hoogte in op de klimwand in SterrenStrand Er zijn dus volop mogelijkheden wanneer u op camping de Berken bent.

Klimmen Klim 8 meter de hoogte in op de klimwand in SterrenStrand Er zijn dus volop mogelijkheden wanneer u op camping de Berken bent! Spelen in de overdekte speeltuin of chillen in de HangOut. Tenminste, voetbal, basketbal en ga zo maar door. Tenminste, voetbal, camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin limburg, klauteren en kliederen met zand?

Kindvriendelijke camping Zuid-Limburg

Klim 8 meter de hoogte in op de klimwand in SterrenStrand Neem een kijkje bij de alpaca's, geitjes, kippen en natuurlijk het varkentje in de KinderBoerderij. Sport- en vliegerveld Sporten of vliegeren kan op een van twee grote sportvelden op de camping.

Airtrampoline Hoger dan Timo Timing. Ontdek de natuur vanuit Natuurpoort TerSpegelt. Spelen in de overdekte speeltuin of chillen in de HangOut?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@extractivedialogue.com
Adverteren op de portal extractivedialogue.com